Ewald en Bert

Even voorstellen

Wij hebben ervoor gekozen om over elkaar te schrijven, wat we van elkaar vinden en wat we in elkaar zien. Dus Bert stelt Ewald voor en Ewald stelt Bert voor. Waarom? Omdat we het leuk vinden om soms tegen­draads te zijn…

Bert is van beroep persoon­lijk­heids­psy­choloog. Bert is rustig en denkt. Hij stelt gerichte vragen om bij de vraag achter de vraag te komen. Zijn pretoogjes verraden af en toe dat hij plezier heeft in het werk en humor zet hij in om te relati­veren. Hij heeft een analy­tisch karakter en kan goed luisteren. Bert werkt op een ongedwongen manier.

Ewald is opgeleid om te komen tot kwaliteit. Hij denkt creatief en groot. Hij wil je iets laten beleven en weet dat het hem gaat lukken om het over te brengen. In zijn leven komen de verschil­lende lijnen steeds meer en opnieuw bij elkaar. En dat maakt hem sterker. En die kracht gunt hij jou ook.

En wie zijn wij samen?

Wij overlappen en steunen elkaar en zijn effectief verschillend. Wij zijn profes­si­oneel luisteraar, elk vanuit zijn eigen ervaring. Ons persoon­lijk­heids­profiel is diplomaat in de vorm van “advocaat (Bert)” en “campag­ne­voerder (Ewald)” . Wij zijn scherp en geven elkaars kwets­baarheid de ruimte. Wij zijn betrokken en houden passend afstand.

Klik hier als je met Bert wilt afspreken.
Klik hier als je met Ewald wilt afspreken.